+31(0)651817432

Huisregels

Huisregels

Geachte gasten, wij vragen uw aandacht voor onderstaande punten;

 1. Bij uw vakantiehuis mogen maximaal 2 auto’s geparkeerd staan. Evt. extra auto’s dient u te parkeren op de parkeerplaats aan het begin van het terrein Niet parkeren op de wegen, dit i.v.m. hinder in noodsituaties. Let op de toegestane snelheid is 10 km per uur. 
 2. Al onze appartementen zijn huisdiervrij. Ook visite mag geen huisdieren mee nemen
 3. Alle appartementen zijn rook vrij. Roken buiten is toegestaan. Sigaretten altijd in een asbak gooien. Nooit op het erf, tuin of in het omliggende water. 
 4. Drugs gebruik is niet toegestaan.
 5. Groepen onder de 28 jaar zijn alleen toegestaan in overleg.
 6. Bij afwezigheid in het appartementen de lampen uit, deuren en ramen sluiten (in de winter). 
 7. Muziek is toegestaan, maar denk aan uw buren. Na 22.00 is het rustig en stil. Buiten geen muziek.
 8. Kaarsen gezellig, maar laat ze niet onbeheerd achter. Zorg dat er geen schade van het kaarsvet of de hitte van de kaarsen zichtbaar zijn. 
 9. Gasten zijn welkom, maar bezoek hiervan dient vooraf aan ons kenbaar gemaakt te worden. Auto’s van bezoekers dienen te worden geparkeerd op de parkeerplaats aan de ingang van het terrein.  Het is niet toegestaan dat uw (dag)bezoek blijft overnachten, zonder onze toestemming en wetenschap.
 10. Onze woningen zijn uitsluitend voor recreatieve doeleinden bestemd. U mag onze woningen niet anders gebruiken dan waarvoor deze bestemd zijn, d.w.z. niet bedoeld voor het vieren van feestjes & partijen etc., etc. in de ruimste zin van het woord. Tenzij anders afgesproken met de eigenaar.
 11. Het door u gehuurde bedlinnen, bent u verplicht te gebruiken. Het is niet toegestaan het bedlinnen en overig beddengoed mee naar buiten te nemen.
 12. Meubilair voor binnen dient ook binnen in huis te blijven, gelieve stoelen etc. binnen te laten. Ook bij combinatie huur dient de inboedel op dezelfde locatie te blijven.
 13. Kano’s kunt u vrij en gratis gebruiken. Deze kunt u niet reserveren. Na gebruik weer terug leggen op de trailer.
 14. De Fietsen kunt u gratis gebruiken. Deze kunnen niet gereserveerd worden. Na gebruikt terug plaatsen in de fietsenschuur.
 15. Maximaal 2 personen op de trampoline. De trampoline gaat na de herfstvakantie in de winterstalling.                
 16. Geen afval laten rondslingeren op het erf.

Graag afval scheiden: Papier, PMD, glas. Wij hebben geen apparte gft afval bak. Gft mag bij het rest        afval. Als statiegeld flessen achterlaat, deze graag in het appartementen op het aanrecht neerzetten. PMD moet in de doorzichtige plastic vuil zakken. Deze zijn altijd in de accommodatie aanwezig. 

 1. Het is niet toegestaan te frituren in de woning.
 2. Het meenemen van elektrische apparaten die veel energie behoeven (denk aan o.a. vriezers, koelingen  heaters/zonnehemel etc.) is niet toegestaan.
 3. U meld schade voor vertrek.
 4. Wij hebben een BBQ beschikbaar voor onze gasten. Als deze beschikbaar is kunt u deze gebruiken. Wij leveren geen kolen. De BBQ graag schoon terug zetten. 
 5. Het ophangen van slingers dmv plakband, tape, dubbelzijdig plakband, spijkers, punaises  etc en het gebruik van confetti/crepe papier ed. is niet toegestaan. 
 6. Het niet toegestaan 1 of meerdere tenten, vouwwagens, caravans etc. in of bij de woning te plaatsen. 

Muziek buiten, luidruchtig gedrag of ander soort overlast wordt niet getolereerd. 

Indien de huisregels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor passende maatregelen te nemen en eventuele kosten die hieruit voortvloeien, geheel of gedeeltelijk te verrekenen via de borg of met een nagestuurde rekening.

Vertrek informatie

* Bedlinnen van de bedden halen en in de hal te leggen. Graag één laken van het matras,niet alle drie. 

* Al het afval deponeren in de daarvoor aanwezige grijze containers.

* Vaat schoon in de kast achterlaten, vaatwasser leeg.

* Koelkast leeg.

*Ramen en deuren sluiten (met namen in de winter) alle lampen uit.

* De woning bezem schoon achterlaten.

*Geen extra spullen in de woning achterlaten.

Soms komt het voor dat mensen hun huisvuil, een volle vaat, lege flessen, nog opgemaakte bedden etc. na vertrek in de woning achterlaten.
Dit kost de schoonmaak extra tijd en dus geld. Om niet elke gast met een verhoogde schoonmaakprijs te confronteren, hebben wij besloten alleen voor diegene die de woning niet volgens onze huisregels hebben achtergelaten, de extra schoonmaakkosten in te houden via de borg.

Pastoor van de plaatstraat 30
2375 AJ Rijpwetering
Nederland

Pastoor van de plaatstraat 30
2375 AJ Rijpwetering
Nederland