+31(0)651817432

Genoeg te beleven in de omgeving

De groene omgeving

Platteland Appartementen bevindt zich in de gemeente Kaag en Braassem, een prachtige groen-blauwe gemeente in het Groene Hart. In de omgeving kunt u genieten van de schitterende natuur, de Kagerplassen en het Braassemermeer. Watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen.

Nabij Amsterdam en andere grote steden

Rijpwetering bevindt zich dicht bij grote steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. Op loopafstand is een bushalte (lijn 56) naar station Leiden Centraal met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam, Den Haag, Delft, Haarlem of Gouda. Ideaal voor een dagje uit, want binnen een uurtje bent u al in de meeste steden. Leiden is slechts op 10 minuten afstand en beschikt over diverse interessante musea zoals BoerhaaveVolkenkunde of Naturalis. Ook kunt u een stadswandeling maken met een gids.

Strand

Voor een strandwandeling of een bezoek aan de boulevard adviseren wij u het nabij gelegen Scheveningen, Noordwijk of Katwijk. De badplaatsen zijn zowel met de fiets, auto als het openbaar vervoer vanaf Rijpwetering goed bereikbaar. Voor de bloemenliefhebbers is een uitstapje naar De Keukenhof in Lisse een echte aanrader.

Pastoor van de plaatstraat 30
2375 AJ Rijpwetering
Nederland

Pastoor van de plaatstraat 30
2375 AJ Rijpwetering
Nederland